miercuri, 9 februarie 2011

Traiesti sau supravietuiesti?

                           

A trai inseamna a iubi,si a iubi inseamna a trai.O viata fara cunoastere,incredere,iubire si devotiune este o pierdere imensa.
A iubi inseamna a avea grija,a-ti pasa.A avea grija de tine,de ceilalti.Iubirea profunda inseamna a face celorlalti ceea ce tie ti-ar placea sa ti se faca.A iubi inseamna a iubi tot din jurul tau:o floare.o frunza,o adiere,o insecta...
Iubirea este dincolo de speranta.Speranta este doar inceputul,dar iubirea este vesnicia.
Ne place sa ne simtim iubiti si adorati,dar nu suntem constienti ca exista ''cineva'' care ne iubeste neconditionat si care ne ofera atitea...Cine oare?Chiar,EXISTENTA!
In momentul in care devenim constienti de lucrul acesta ne putem trezi in fiecare dimineata exaltind de fericire si gindindu-ne ca totul ..este iubire...iubire pura,o iubire care nu cere nimic in schimb,doar daruieste..o iubire adevarata!Numai gindul ne poate face sa ne simtim fericiti,increzatori,impliniti,iar cind ajungem sa simtim aceasta iubire ne vom simti extaziati,plini de entuziasm,si dragoste pt dragostea ce ne facem sa crestem,sa respiram,sa fim impliniti in profunzimile fiintei noastre!


''Iubirea reprezinta cea mai complexa experienta umana.''(Osho)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
| Theme choosed by Liudyka Sponsored by Liuda Rosca