joi, 14 iulie 2011

A day to remember: July 12, 2011

"Nu ştiu alţii cum sunt" dar pentru mine există zile savoarea cărora rămîne adînc implantată în subconştient, una dintre ele e şi ziua de marţi, 12 iulie.
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar eu nu m-am gîndit niciodată că noroiul prin care am "mărşăluit" toată gaşca de prieteni timp de aproape 2 ore în acea zi (  blocajul roţilor în noroi, tracţiunea maşinii din noroi, stropirea cu noroi, noroiul de la glezne în jos, etc, etc) îţi poate aduce atîta stres şi aventură corelate de o satisfacţie interioară grandioasă.
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar eu realizez că mai mereu cînd tre să facem chef în aer liber cu colegii, PLOUĂ!!! Şi plouă ciobăneşte, sau torenţial... ce mai contează, ziua se inundă în apă... dar noi, noi, noi, am reuşit s-o salvăm, în PLOAIE! :)
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar eu pe 12 iulie am conştientizat că ador să înot în timp ce stropii de ploaie calzi îmi picură pe faţă, sau să mă joc copilăreşte "de-a prinselea" în apă! 
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar mie frigăruiul după ora 19.00 mi s-a părut  genial de delicios!!! 
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar eu îmi dau seama că fiece sufleţel ce a fost prezent în acea zi a contribuit la intensificarea clipelor pline de amuzament şi distracţie.
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar mie o să-mi fie dor de astfel de zile : cînd te porneşti optimist, copleşit de caniculă spre o destinaţie concretă, şi te pomeneşti fugărit de o ploaie violentă spre multe alte locuri care pînă la urmă au şi cimentat amintirea zilei de marţi.
"Nu ştiu alţii cum sunt"  dar eu îmi cer scuze pentru că v-aş fi putut călca pe nervi cu acest "Nu ştiu alţii cum sunt"  repetat de 8 ori, dar eu chiar "nu ştiu alţii cum sunt"  , pentru că abia cu mine de reuşesc să stau la taclale şi să-mi dau seama cît de tare iubesc eu aventurile!!!


14.07.2011

4 comentarii:

ella spunea...

mrr cred ca fiecare e aventurier daca are o companie care il predispune spre aventuri :). Ma bucur ca ai avut o zi atat de plina mai ales dupa o perioada si mai "plina" :)

Liudyka spunea...

Da, Ella, chiar să ştii că foarte mult contează ce prieteni ai alături, pentru că şi de ei depinde foarte mult aventura pe care urmează s-o trăim...
Ziua de marţi era mai mult decît necesară, mai ales că după banchetul de absolvire tot a plouat, şi nu am apucat să petrecem într-o ambianţă mai puţin festivă!
Vara e înainte, sper să mai fie astfel de zile!!!:)))

Anonim spunea...

aa :D, dar eu tot stiu istoria asta. A ajuns si la urechile mele...
Nu stiu cum a decurs toata petrecerea, dar cea mai funny faza e cum voi fugeati de ploaie si ea dupa voi :D

Liudyka spunea...

Daaaa :), şi pînă la urmă, şi ploaia s-a terminat, şi noi am petrecut.
După ziua aceasta, m-am convins de veridicitatea atot-cunoscutei vorbe : "Tot ce se face, se face spre bine!"

Trimiteți un comentariu

 
| Theme choosed by Liudyka Sponsored by Liuda Rosca